Winnaar Actie Bekend!

Eerste bouw- en renovatiebeurs van Urk Bouwt geslaagd

urkbouwt-bouwbeurs

EMMELOORD – Op het terrein van Badenmarkt in Emmeloord konden bezoekers afgelopen zaterdag terecht voor informatie over de bouw en renovatie van hun woning. Alle deelnemers van Urk Bouwt waren present op de eerste bouw- en renovatiebeurs van de Urker bouwspecialisten.

Urk Bouwt is een samenwerkingsverband van zeventien Urker vakmensen, die allemaal gespecialiseerd zijn in een of meer aspecten van de bouw of gebouwonderhoud. Hendrik de Boer, deelnemer en mede-eigenaar van de Hekwerk Webshop: ‘Als bouwspecialisten werken we kleinschalig, waardoor we veel aandacht voor de klant hebben. Samen bieden we een totaalpakket voor bouw en onderhoud.”

Sinds de oprichting, nu een jaar geleden, hebben al diverse vruchtbare kruisbestuivingen plaatsgevonden tussen de verschillende bouwspecialisten. De Boer: “Van de herontwikkeling van de apotheek aan de Holkenkamp op Urk tot een nieuwbouwproject met woningen in Vollenhove. Als Urk Bouwt verzorgen we alles, vanaf ontwerp tot oplevering. Dat scheelt voor onze klanten veel geregel en uitzoekwerk.” Op de informatiebeurs afgelopen zaterdag presenteerden de bedrijven zich. Belangstellenden konden hun licht opsteken over specifieke vragen over hun huis en het onderhoud ervan. Daarvan werd dankbaar gebruik gemaakt. Van tegelzetter tot elektricien, glaszetter tot hovenier en woninginrichter tot keukeninstallateur beantwoordden vragen van belangstellenden.

De bezoeker die het juiste aantal koppelstukken van loodgieter To Tec in een kist wist te raden, maakte kans op een waardebon, te besteden bij één van de deelnemers van Urk Bouwt. Jan Korf zat met een gok van 213 het dichtst bij het juiste aantal van 217 koppelstukken. Hij kreeg een waardebon van € 250,- uitgereikt door Auke van Slooten, eigenaar van To Tec.

De Boer: “De beurs was een succes. Volgend jaar gaat Urk Bouwt zich weer presenteren met een bouw- en renovatiebeurs. We willen in heel Flevoland klanten bedienen op bouw- en onderhoudsgebied. En daarbij Urker kwaliteit leveren.” Meer informatie is te vinden op www.urkbouwt.nl.