Vlak en Strak

Vlak en Strak

Wanden en plafonds kunnen op allerlei manieren worden afgewerkt, maar in bijna alle gevallen wordt het mooier als de stukadoor er eerst zijn best op heeft gedaan.

Stucwerk als de perfecte basis voor sausen of schilderen, behangen. Geen enkele oneffenheid: glad als een babyhuid. Binnenwanden die niet van behang worden voorzien werken we graag af op de manier die u wenst. In de kleur die mooi vindt.

Stucwerk

Die kleur is dan niet opgebracht, maar door en door in het stucwerk aanwezig, zodat een kleine beschadiging niet opvalt. Wat betreft het aanbrengen van structuur op uw binnen- of buitenmuur: daar hebben we verschillende technieken voor. U bepaalt hoe fijn of grof het moet worden.
Vraag ons op de koffie als u uw muren wilt verfraaien of als u nieuw gaat bouwen, binnenkort uw huis krijgt opgeleverd of als u verbouwingsplannen heeft.

We gebruiken mortels, sierpleisters, gips en spack, we stucen en spuiten. Onder onze handen worden ruwe wanden glad en onafgewerkte en plafonds krijgen een nieuw uiterlijk.

Elk huis knapt er zienderogen van op. Nieuwbouw of bestaand, het wordt een stuc mooier als wij bezig gaan!