Ultrabad

ultrabad
ultrabad
ultrabad
ultrabad

Wat is er heerlijker dan na een hectische dag te ontspannen in een warm bad? Dat doet u natuurlijk het liefst in de badkamer van uw dromen. Maar wat als u een nieuw huis gekocht heeft waarin de badkamer nog geïnstalleerd moet worden? Of als uw huidige badkamer toe is aan vernieuwing? Ultrabad is gespecialiseerd in het renoveren van badkamers. Met als grote pluspunt: één partij die alles regelt. Tel daarbij op dat de mannen van Ultrabad bekend staan om hun strakke tegelwerk en ziedaar: voor uw badkamer of tegelprojecten is Ultrabad de juiste partner!

Perfect tegelwerk

Sjon van Dokkum en Cornelis Visser zijn de eigenaren van Ultrabad en tegelzetters in hart en nieren. Het mooi maken van tegelwerk is de grote kracht van Ultrabad. Uw badkamer of tegelproject is daarom bij Ultrabad in uitstekende handen.

Renovaties van badkamers

De badkamer is één van de belangrijkste plekken in uw huis. Een ruimte die handig ingedeeld moet zijn, maar waar u zich ook wilt kunnen ontspannen. Ultrabad is specialist in het bouwen en renoveren van badkamers. Eigenaar Sjon van Dokkum denkt, indien gewenst, met u mee over het realiseren van uw ideale badkamer.

Optimaal verbouwingsgemak door één partij

Ultrabad beperkt de overlast van uw verbouwing tot een minimum. In twee weken wordt uw badkamer doucheklaar afgeleverd en dat door één partij. Zo raakt u als opdrachtgever niet verzeild in aansprakelijkheidskwesties waarbij verschillende onderaannemers naar elkaar verwijzen, maar heeft u optimaal gemak omdat één partij alles voor u oplost!

Problemen met uw badkamer? Ultrabad regelt het voor u!

Dagelijks rijden medewerkers van Ultrabad door het land om service te verlenen voor de badkamers van Badenmarkt. Daarbij lossen ze alle voorkomende problemen op. Heeft u lekkage of is er iets stuk gegaan in uw badkamer? Eén telefoontje naar Ultrabad en het wordt voor u geregeld.

Ultrabad: voor al uw tegelwerk

Naast het renoveren van badkamers is Ultrabad ook actief in grote tegelprojecten zoals het tegelwerk voor scholen, kerken, kantoren en visbedrijven. Ook bij deze grote projecten leveren de mannen van Ultrabad strak tegelwerk af dat met grote precisie is gezet en afgewerkt.

Natuursteen vloer

Heeft u een prachtige natuursteen vloer op het oog, maar weet u nog niet wie deze in uw huis kan leggen? Ultrabad verzorgt óók het leggen van natuursteen vloeren in woningen en grote gebouwen zoals kerken en scholen. Daarbij levert Ultrabad dezelfde kwaliteit als bij badkamers: mooi en strak gelegde tegels, die met oog voor detail zijn afgewerkt.

Wellness, een opkomende tak

Ultrabad wordt steeds actiever op het gebied van wellness. Zo verzorgt Ultrabad het tegelwerk voor zwembaden, inclusief alle technische aspecten zoals verlichting, pompen, enz. Denkt u erover om wellness-faciliteiten in uw huis te laten bouwen? Neem dan eens contact op met Ultrabad. Ultrabad kan in samenwerking met Stijlvol Hout uw wellness-droom uit laten komen. Of dat nu een stoomcabines is, een sauna of een zoutgrot!