ToTec Installaties

Totec Installatie
totec
totec installatie

Wooncomfort, hygiëne en veiligheid: het vakgebied van de installateur.

ToTec Installaties waakt over uw comfort, de hygiëne en de veiligheid van uw huis. En daar kunnen we nog aan toevoegen dat we ook de woonlasten bewaken; die in veel gevallen kunnen verlagen.

Moderne Installatietechniek

Moderne installatietechniek en het ambachtelijke werk (koper- en lood verwerken, in leidingen, goten en HWA’s) gaan bij ons hand in hand. Eerst een lekkere (regen)douche nemen en daarna relaxen voor de vrolijke vlammetjes van de moderne gashaard? Dat maken wij graag voor u mogelijk.

Wilt u uw tuin besproeien met zelf opgepompt grondwater of u wilt gebruik maken van de aardwarmte? Zelfs dat kunnen we voor u realiseren.

Aanleg en Onderhoud

Centrale verwarming, badkameraanleg, riolering, waterleiding, dakgoten en regenpijpen: overal waar gas of water stroomt zijn we in ons element.

We leggen installaties aan, ook die voor vloerverwarming of zelfs wandverwarming (heel energiezuinig), we voeren onderhoudsbeurten uit (vraag naar onze jaarcontracten).

We staan altijd klaar!

We staan voor u klaar als uw verwarming verstek laat gaan. Wij laten u nooit in de steek, ook niet als u geen onderhoudscontract bij ons heeft afgesloten.

Dat laatste is natuurlijk wel verstandiger en voordeliger…