Stijlvol Hout

stijlvol hout
stijlvol Hout
Stijlvol Hout

Waar standaard ophoudt, begint Stijlvol Hout. Dat is de beste manier om de veelzijdige interieurbouwers van Stijlvol Hout te typeren. Meubelstukken, keukens, sauna’s en zelfs complete woninginrichtingen en renovaties worden door de mannen van Stijlvol Hout op maat ontworpen en met een 100%-tevredenheidsgarantie opgeleverd. Dé partner dus als u bijzondere woonwensen heeft die u graag wilt laten uitkomen!

Hart voor hout

De mannen achter Stijlvol Hout, Henk Visscher en Lucas Kapitein, komen oorspronkelijk uit de houtbouw, de één als scheepsbouwer en de ander als meubelmaker. Beide hebben een warm hart voor hout. Graag laten ze u ervaren dat hout in principe overal kan worden toegepast. Interieurstukken kunnen bijvoorbeeld een houten look krijgen, terwijl een onzichtbare staalconstructie binnenin het meubel oersterk maakt.

Specialist in maatwerk

Stijlvol Hout is gespecialiseerd in het maken van meubels en interieurs op maat. Uw woonwens is een uitdaging die Stijlvol Hout graag aangaat. Niets is bij voorbaat onmogelijk. Zoekt u bijvoorbeeld een meterslange houten tafel met niet meer dan vier tafelpoten? Of een unieke keukeninrichting? Stijlvol Hout maakt het voor u. Ook badkamers en schuifkasten, helemaal naar uw wens ingericht en afgewerkt, zijn voor Stijlvol Hout dagelijks werk.

Van concept tot uitvoering

Heeft u wel dromen over uw woning, maar weet u niet goed hoe deze te realiseren? Stijlvol Hout denkt met u mee van concept tot uitvoering. Als specialist in maatwerk hebben zij ideeën en inspiratie genoeg voor het realiseren van uw woonwensen. U zult verrast zijn door de mogelijkheden. Niet voor niets is het belangrijkste visitekaartje van Stijlvol Hout haar tevreden klanten. Het werk wordt niet eerder opgeleverd dan dat u voor 100% tevredenheid bent over de kwaliteit. En dat lukt in alle gevallen!

Meubels, keukens, badkamers en tuinhuisjes

Waarvoor kunt u Stijlvol Hout inschakelen? Als u een meubel op maat wilt laten maken. Denk daarbij aan salon- en eettafels, banken en (schuif)kasten. Ook als u een unieke keuken wilt, die op maat gemaakt is, bent u bij Stijlvol Hout aan het juiste adres. Naast interieur is Stijlvol Hout gespecialiseerd in het maken van sauna’s en stoombaden. Uw badkamer of bijverblijf kan Stijlvol Hout uitvoeren met verschillende wellnessfaciliteiten.

Uw dromen maakt Stijlvol Hout waar!

Zoekt u iets op woongebied dat nergens te vinden is, eenvoudigweg omdat het nog niet bestaat? Informeer dan bij Stijlvol Hout naar de mogelijkheden. Als u het kunt dromen, kunnen de mannen van Stijlvol Hout het voor u waarmaken. Henk Visscher, Lucas Kapitein en hun collega’s staan graag voor u klaar!