Schol Assurantiën

schol-assurantien

In de financiële markt waarin onverwachte ontwikkelingen elkaar snel kunnen opvolgen, staat Schol Assurantiën al jaren als een betrouwbare partner overeind. Bij de mensen van Schol Assurantiën kunt u terecht voor alles op het gebied van wonen, hypotheken en verzekeringen. Van uw woning verkopen tot een compleet verzekeringspakket en een passende hypotheek.

Bij Schol staat uw belang voorop. We beantwoorden uw vragen graag en verstrekken vrijblijvend informatie. Schol werkt kleinschalig en is gericht op een duurzame relatie met haar klanten. Daarmee is Schol Assurantiën een betrouwbare partner voor al uw woon- en verzekeringszaken.

Makelaardij

Bij het verkopen van uw woning of het aankopen van een andere woning kan deskundig advies u veel geld besparen. Schol Assurantiën is een betrouwbare partner als het gaat om uw verhuisplannen. Wij berekenen vrijblijvend de haalbaarheid van uw plannen en doen een gratis waardebepaling van uw woning. Ook verzorgen we taxaties.

Hypotheken

Op de hypothekenmarkt is de laatste jaren veel te doen geweest. Welke financiële producten zijn betrouwbaar en welke niet? Schol Assurantiën hecht grote waarde aan haar onafhankelijke positie als adviespartner voor al uw financieringsplannen. Niet de hoogst mogelijke hypotheek is ons doel, maar een betrouwbaar financieel product dat aansluit op uw wensen en situatie.

Verzekeringen

Een gemiddeld huishouden heeft tien lopende verzekeringen. Bij Schol Assurantiën kunt u uw hele verzekeringspakket in één keer afsluiten. Uw grote voordeel? Samen met u bekijken we eens in de zoveel tijd of uw verzekeringen nog actueel zijn en of u kunt besparen op uw premie. Zo weet u zeker dat u altijd optimaal en voordelig verzekerd bent.

Schol Assurantiën, een deskundig en betrouwbare partner

Wij van Schol Assurantiën doen ons werk met plezier en grote deskundigheid. Het belang van onze klanten staat centraal. En dat merkt u aan alles. Telefoontjes en mails worden vriendelijk beantwoord en u kunt altijd het kantoor binnenlopen met een vraag.

Betrouwbaarheid is bij ons kantoor het sleutelwoord. U moet als klant met een gerust hart uw financiële zaken aan ons kunnen overlaten. En dat klanten ons dat vertrouwen geven, horen we regelmatig: ‘Doe maar wat jullie denken dat het beste is.’ Een groter compliment kunnen we niet krijgen!

Heeft u vragen over uw woning, hypotheek of verzekeringen? Neem dan vrijblijvend contact op met Schol Assurantiën. Een betrouwbare partner. Kwaliteit verzekerd!