Oost & van Tilburg Ontwikkeling

oost-en-van-tilburg-ontwikkeling

U wilt gaan verbouwen, uw woning of bedrijfspand uitbreiden of anders indelen? Bent u op zoek naar duidelijk bouwadvies?

Laat eerst een expert de situatie beoordelen, dat kan achteraf veel geld en zorg schelen. Voor een bescheiden bedrag (€ 299,00) werken we 2 of 3 verschillende opties voor u uit, zodat u een beter gefundeerde beslissing kunt nemen!

Door creatief met de bestaande ruimte om te gaan, door de plattegrond anders in te delen of door andere oplossingen te bedenken, kunnen we u veel geld en rompslomp besparen.

Plannen met Oost & van Tilburg Ontwikkeling

Ook kunnen we verbouwingsplannen ontwikkelen, bestaande plannen beoordelen, bouwtekeningen of vergunningsaanvragen regelen.

We begeleiden uw plannen en nemen u daarmee veel zorg uit handen. Desgewenst kunt een beroep op ons doen om een compleet bouwproject van a tot z te begeleiden.

Indrukwekkend Netwerk

Achter Oost en van Tilburg Ontwikkeling staan het vakmanschap en de inzet van Jeroen Oost, gepokt en gemazeld in de bouw en de projectontwikkeling. “OVT” is de spil van een indrukwekkend netwerk van bedrijven en instanties die op een of andere wijze met bouwen en verbouwen, ontwikkelen en herontwikkelen te maken hebben.

Oost & van Tilburg Ontwikkeling, voor al uw bouwplannen?

Het kan zeker geen kwaad uw plannen voor te leggen. Het is wederzijds vrijblijvend en kosteloos.

Doen! Twee weten meer dan één…
OVT, projectontwikkelaar.