Kaptein Bouw

Kaptein Bouw

Bouw- en Klusbureau Kaptein is een aannemer met een unieke manier van werken en een heldere kijk op de ontwikkelingen in de markt. Dat heeft grote voordelen voor allerlei opdrachtgevers. Korte lijnen, bijna geen overhead en andere kosten waar u niets aan heeft als u bijvoorbeeld een dakkapel wilt laten plaatsen of een badkamer verbouwen, een trap vervangen of een serre laten zetten.

Kozijnen

Kozijnen laten vervangen door nieuwe houten of onderhoudsvrije van kunststof. Doen we! Kijk daarvoor op www.kapteinkozijnen.nl.
Naast het renoveren, verbouwen en uitbreiden van bestaande woningen, zijn we bedreven in het bouwen van nieuwbouwprojecten. Op dit moment zijn we werkzaam in Vollenhove, waar we 28 starterswoningen realiseren.

Aandacht en vakmanschap

U zult zien dat we met een klein team in staat zijn een grote verscheidenheid aan werkzaamheden uit te voeren. Met aandacht en vakmanschap. Om topkwaliteit te kunnen garanderen, laten we specialismen over aan andere Urk Bouwt deelnemers, dan weten we zeker dat het goed komt. Voor een faire prijs.

Bij ons betaalt u niet voor allerlei diensten en mogelijkheden waar u in de praktijk geen gebruik van maakt. U betaalt voor de uren en het vakmanschap dat we inzetten en het materiaal dat we verwerken.

Veelzijdig, onafhankelijk, financieel gezond en betrokken. Op afspraken met ons kunt u bouwen.

Albert Kaptein, Bouw- en Klusbureau Kaptein.