Dakpannenleggers

dakpannenleggers

Dakpannenleggersbedrijf Urk is het bedrijf van eigenaar Reinier ter Beek. Sinds 2011 heeft Dakpannenleggersbedrijf Urk zich ontwikkeld tot specialist op het gebied van hellende daken. Uw nieuwbouw, renovatie, isolatie, restauratie of plaatsing van een nieuwe kap is bij Dakpannenleggersbedrijf Urk in vertrouwde handen. Liefde voor het vak wordt gecombineerd met gedegen vakkennis en een echte aanpakmentaliteit. En daar profiteert u van!

Een goed dak is een lust voor het oog

Heeft u er wel eens bij stilgestaan dat de kwaliteit van het dak veelbepalend is voor de uitstraling van uw pand? Hoe strakker uw dak is, hoe verzorgder het uiterlijk van uw pand oogt. Ook de keuze van de dakpannen speelt daarbij een belangrijke rol. Heeft u glimmende of matte dakpannen? Rode, groene of zelfs gele? Elke dakpansoort heeft zijn eigen specifieke kenmerken en voordelen. Dakpannenleggersbedrijf Urk levert alle soorten en maten dakpannen en helpt u een keuze te maken uit het ruime aanbod.

Dakisolatie, de verborgen waarde van uw dak

Misschien wel de meest waardevolle eigenschap van een dak is de isolerende waarde. Een goed dak houdt niet alleen regen en sneeuw tegen, maar behoudt ook de warmte die van binnenuit komt. Of het nodig is een dak aan de buitenkant te isoleren, hangt af van de isolatie die aan de binnenkant is aangebracht. Voor het ene pand kan buitenisolatie geld opleveren, terwijl het voor een ander pand overbodig is. Wij adviseren u graag, zodat u niet onnodig kosten hoeft te maken.

Nieuwbouw en renovatie

Heeft u een nieuwbouwproject en zoekt u een dakpannenlegger? Dakpannenleggersbedrijf Urk verzorgt nieuwe daken voor individuele woningen, maar ook voor hele nieuwbouwprojecten. Ook voor grote en kleinere renovatieprojecten is Dakpannenleggersbedrijf Urk de aangewezen partner. Wij werken snel en nauwkeurig en tegen een scherpe prijs. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Creëer ruimte met een dakkapel

Heeft uw huis een hellend dak en wilt u de ruimte onder het dak beter benutten? Overweeg dan eens een dakkapel. Met een relatief kleine ingreep creëert u een volwaardige extra verdieping, die u kunt gebruiken voor bijvoorbeeld een extra slaapkamer of kantoor. Dakpannenleggersbedrijf Urk werkt met prefab dakkapellen en realiseert uw dakkapel in één dag. Vraag vrijblijvend meer informatie bij ons op op.

Dakpannenleggersbedrijf Urk of een aannemer?

Reinier ter Beek en zijn medewerkers hebben van het leggen van hellende daken hun specialisme gemaakt. Dakpannenleggersbedrijf Urk levert kwaliteit en biedt voor elk dak en budget een passende oplossing. Door onze goede contacten met leveranciers kunnen wij concurrerende prijzen bieden vergeleken met aannemers. Een scherpe prijs, gecombineerd met een door specialisten gelegd of gerepareerd dak. Tel uit uw voordeel!

Dakpannenleggersbedrijf Urk, ook voor kleine reparaties!

Heeft het flink gestormd of heeft u op andere wijze schade aan uw dak gekregen? Neem contact met ons op via 06-28522400 voor een snelle en vakkundige reparatie.

Dakpannenleggersbedrijf Urk, uw partner als het gaat om uw hellende dak!