Dakdekkersbedrijf DBF

dakdekker urk
dakdekker urk
dakdekker urk

Duurzaam Bouwen Flevoland is hét dakdekkersbedrijf van Flevoland. Eigenaar Gerco den Hartog zorgt al jaren voor het vakkundig onderhoud van bestaande daken en een professionele realisatie van nieuwe daken. Niet alleen van woningen, maar ook van bedrijfspanden, flats, scholen, bergingen en dakkapellen. Daarnaast is de 24-uurservice van Duurzaam Bouwen Flevoland dé oplossing voor onverwachte lekkages.

Daklekkage

Een hevige storm of een plotselinge regenbui is soms het laatste wat een zwakke plek in uw dak nodig heeft om lekkage te veroorzaken. En die lekkage komt natuurlijk altijd onverwacht. Ontdekt u ergens lekkage? Duurzaam Bouwen Flevoland lost uw daklekkage snel en vakkundig op dankzij onze 24-uurservice. Bel in geval van lekkage met (06) 23 23 60 59. Vaak zijn we er nog diezelfde dag!

Dakrenovatie

Een goed gebouwd dak kan jaren mee. Maar op een gegeven moment komen er slijtageplekken. En die kunnen weer lekkages veroorzaken. Dat is het moment om over dakrenovatie na te gaan denken. Duurzaam Bouwen Flevoland is uw deskundige partner als het om dakrenovatie gaat.

Dakonderhoud

Een dak heeft onderhoud nodig. Dat is de belangrijkste basisvoorwaarde om problemen met uw dak te voorkomen. Dakonderhoud kunt u voor een deel zelf doen. Door uw dak goed schoon te houden bijvoorbeeld. Voor kleine herstelwerkzaamheden of het opsporen van zwakke plekken kunt u beter een dakdekker inschakelen. Duurzaam Bouwen Flevoland is uw deskundige partner op het gebied van dakonderhoud! We bieden ook contracten voor periodiek onderhoud. Daarmee houdt u uw dak altijd in optimale conditie.

Dakisolatie

Heeft u hoge stookkosten en wilt u deze graag naar beneden brengen? Het kan dan de moeite waard zijn om uit te zoeken of dakisolatie u voordeel op kan leveren. Met name bij niet-geïsoleerde woningen zijn de stookkosten vaak onnodig hoog. Duurzaam Bouwen Flevoland adviseert u graag als het om dakisolatie gaat!

Nieuwbouw

Duurzaam Bouwen Flevoland verzorgt ook de dakbedekking van nieuwbouwprojecten. Schakel ons in voor een professioneel advies over de keuze voor bitumen, EPDM, PVC of Resitrix dakbanen. Voor elk daktype biedt Duurzaam Bouwen Flevoland de juiste oplossing. Op basis van een bestek stellen wij graag een vrijblijvende offerte voor u op.

De kracht van Duurzaam Bouwen Flevoland

Duurzaam Bouwen Flevoland is een klein bedrijf. We hebben ons de afgelopen jaren ontwikkeld tot de specialist in Flevoland op het gebied van dakbedekking. Eigenaar Gerco den Hartog is een gedreven dakdekker die het grootste belang hecht aan tevreden klanten en het snel oplossen van lekkages. In de samenwerking met Urk Bouwt geeft Gerco u in geval van lekkage ook graag advies over het oplossen van gevolgschade. En het woordje Duurzaam? Dat heeft alles te maken met de duurzame, lees: natuurlijke, en recyclebare materialen die Gerco gebruikt. Niet alleen duurzaam met het oog op het milieu, maar ook duurzaam met het oog op de levensduur van uw dak!

Neem vrijblijvend contact op met Duurzaam Bouwen Flevoland voor meer informatie.