Cherwood

cherwood

Cherwood is de specialist op het gebied van houten vloeren en shutters in Flevoland en ver daarbuiten. Bij Cherwood kunt u terecht voor houten vloeren, traprenovaties, vloerrenovaties, shutters en rolgordijnen. Kwaliteit en maatwerk staan bij Cherwood voorop. Eigenaar Erwin Geurts combineert zijn liefde voor hout met veel ervaring en een uitgebreide vakkennis. Dat maakt Cherwood tot een uitstekende partner voor al uw wensen op het gebied van houten vloeren en shutters!

Hout: een warme uitstraling

Hout is een populair natuurproduct. Het heeft geleefd. Een houten vloer heeft daarom karakter. Daarnaast heeft hout een isolerende werking en voelt het aangenaam aan. En niet onbelangrijk: houten vloeren en shutters gaan jaren mee. Alle producten van Cherwood zijn van uitstekende kwaliteit en hebben een lange levensduur.

Houten vloeren: parket, lamel en laminaat

Cherwood levert alle soorten houten vloeren, van parket en lamel tot laminaat. Kwaliteit en liefde voor het product staan bij Cherwood voorop. Uw houten vloer wordt daarom met aandacht gelegd. Elk hoekje wordt netjes afgewerkt. Als uw vloer klaar is, is het net alsof hij er altijd al heeft gelegen! Ook in uw appartement of nieuwbouwwoningen kan een houten vloeren worden gelegd. En in de keuken blijft een houten vloer met een goede afwerklaag en af en toe onderhoud jarenlang mooi.

Vloer- en traprenovaties

Ziet uw houten of natuurstenen vloer er versleten uit of is uw trap door jarenlang gebruik lelijk geworden? Cherwood kan uw vloer of trap renoveren. U bepaalt zelf de nieuwe uitstraling en kleur. Bij een traprenovatie bekleedt Cherwood uw trap met hout, laminaat of pvc. Alles is mogelijk. En het resultaat? Uw vloer en trap zien er weer als nieuw uit!

Shutters: voor een romantische uitstraling

Shutters zorgen niet alleen voor een romantische lichtinval, ze hebben ook veel praktische voordelen. Wat dacht u van zonwering en besparingen op uw stookkosten? Cherwood is dealer van Palmshutter: de leverancier van mooi afgewerkte shutters van uitstekende kwaliteit en met levenslange garantie.

Rolgordijnen

Geeft u misschien de voorkeur aan rolgordijnen? Cherwood levert naast shutters ook jaloezieën, rolgordijnen en plissés van Bac. Lage prijzen, hoge kwaliteit! U bestelt de producten via de Bac-webshop of in de showroom van Cherwood.

Showroom en persoonlijk advies

Cherwood hecht veel waarde aan persoonlijk advies. We adviseren u graag een houten vloer of shutters die passen bij uw woonwensen. In onze showroom kunt u alle mogelijkheden bekijken en rekenen we graag een prijs voor u uit. Bent u op zoek naar een duurzame houten vloer, met liefde gelegd en perfect afgewerkt? Dan bent u bij Cherwood aan het juiste adres. Erwin Geurts heeft passie voor zijn producten en zet zijn jarenlange ervaring graag voor u in!

Cherwood, voor alles op het gebied van vloeren en shutters:​
– nieuwe houten vloeren
– vloer- en traprenovaties (ook natuursteen)
– shutters
– rolgordijnen, jalouzieën en plissés
– advies en onderhoud

Neem vrijblijvend contact op met eigenaar Erwin Geurts voor meer informatie.