Bouwbedrijf KBO

Bouwbedrijf KBO
Bouwbedrijf KBO
Bouwbedrijf KBO

Een verlaten huurhuis of een nog op te leveren nieuwbouwwoning maken we klaar voor de feestelijke sleuteloverdracht. Dat is ons dagelijks werk. Een huis dat bewoond is geweest, oogt altijd een beetje haveloos, niet representatief.

Bouwbeslag Nalopen

Het bouwbeslag moet worden nagelopen, tal van kleine reparaties uitgevoerd en –vooral dat – er moet intensief worden schoon gemaakt. Zodra een huis leeg komt te staan verliest het allure, sfeer, aantrekkingskracht.

Coöperaties

Wij zorgen ervoor dat het er weer zodanig uitziet dat het probleemloos verhuurd kan worden. Of verkocht. Woningbouwverenigingen zijn onze voornaamste opdrachtgevers, maar ook aannemers die hun project keurig willen opleveren, kunnen ook bij ons terecht.

Particuliere opdrachtgevers

Particuliere opdrachtgevers kloppen aan voor een grote schoonmaak of kleine klussen, zoals het opnieuw afhangen van deuren en deurtjes van kasten en keukens, het verwijderen van graffiti of stickers.

We boenen en poetsen met toewijding, we weten elk huis weer toonbaar te maken. We hebben de ervaring en de kennis om een verlaten of zelfs wat verwaarloosd huis om te vormen tot een representatieve woning!

Voor elke huizenbezitter, dus ook de aannemer en particulier steken we de handen uit de mouwen!